Paulo Dybala lacht Feyenoord uit op Instagram
Paolo Dybala van AS Roma lachte op Instagram Feyenoord uit. ©Getty Images

Paulo Dybala lacht Feyenoord uit op Instagram

06:15, 23-02-2024 / Laatste Update: 17:50, 23-02-2024

Paulo Dybala heeft zich een slechte winnaar getoond na de penaltyserie tussen zijn ploeg AS Roma en Feyenoord. De Argentijnse aanvaller zat nog in de kleedkamer, toen hij besloot Feyenoord uit te lachen.

Feyenoord verloor wéér van de Romeinen in Europa. Vorig seizoen en het seizoen daarvoor was de Italiaanse ploeg al te sterk en donderdag werd er een nieuw negatief hoofdstuk geschreven. De na de 1-1 in Rotterdam werd het die eindstand ook in Rome. Verlenging en penalty's moesten de beslissing brengen. Roma trok uiteindelijk aan het langste eind.

Maar in plaats van een gentleman er over te zijn, toonde Dybala zich van zijn meest kinderachtige kant. Op een Instagram-post van Feyenoord, waarin werd getreurd om de nederlaag, reageerde de Argentijn met heel veel lachende poppetjes. Dit om de Rotterdammers uit te lachen.

©Screenshot van Instagram.

Loting en mogelijke tegenstanders

Roma gaat dankzij de zege na penalty's door naar de achtste finales van de Europa League, voor Feyenoord zit het Europees avontuur erop. Roma verdwijnt vrijdagmiddag om 12:00 uur in de koker voor de loting. Mogelijke tegenstanders zijn Brighton, Leverkusen, Liverpool, Rangers, Slavia Praag, Villarreal en West Ham United.