‘Cristiano Ronaldo lijkt het wel wat om Lewandowski te vervangen bij Bayern München’

24 juni 2022

Getty Images
Cristiano Ronaldo

Als Robert Lewandowski deze zomer vertrekt bij Bayern München, wil de Duitse club Cristiano Ronaldo aantrekken als vervanger. Volgens de Spaanse krant AS staat de 37-jarige Portugees open voor een verhuizing naar München. Ronaldo zou volgens AS hebben besloten dat hij weg wil bij Manchester United, de club van de nieuwe trainer Erik ten Hag.


Lewandowski (33) heeft al openlijk aangegeven dat hij na 8 jaar bij Bayern München een nieuw avontuur wil aangaan. De Poolse topscorer wordt nadrukkelijk in verband gebracht met FC Barcelona, al is Bayern niet van plan hem zomaar te laten gaan. Lewandowski heeft nog een contract voor een jaar bij de 'Rekordmeister'. Het laatste bod van Barça zou 35 miljoen euro bedragen.

Mané en Ronaldo in de voorhoede?
Bayern München versterkte zich al met Sadio Mané van Liverpool. Mogelijk komt ook Ronaldo, 5-voudig winnaar van de Gouden Bal, vanuit Engeland naar Duitsland. De Portugees keerde vorig jaar terug in Manchester en was met 18 doelpunten de topscorer van United in de Premier League. Ten Hag heeft al aangegeven dat hij Ronaldo graag op Old Trafford wil houden.