‘Justin Kluivert persoonlijk rond met Fulham, clubs nog in conclaaf’

16 augustus 2022

Justin Kluivert zou volgens Santi Aouna van footmercato rond zijn met Fulham. Hij zou een jaar verhuurd worden aan de Londense club, als AS Roma akkoord gaat met de optie tot koop die Fulham er graag bij wilt. AS Roma heeft dan op hun beurt weer een plek vrij om een nieuwe aanwinst toe te voegen.


Patrick Kluivert en AS Roma is tot nog toe geen gelukkig huwelijk geweest en hij wil dan ook graag weg. Eerst leek het erop dat de vlugge buitenspeler weer wilde terugkeren naar OGC Nice, waar hij vorig jaar op huurbasis voor uitkwam. Nu lijkt Fulham de beste papieren te hebben, en zouden ze persoonlijk zelfs al rond zijn.

Fulham nog in onderhandeling met AS Roma
AS Roma heeft echter het laatste voorstel van Fulham van tafel geveegd. De Premier League-club stelde een jaar huur voor met een optie tot koop van 12 miljoen. Deze optie zou verplicht worden, mochten ze in de Premier League blijven, maar AS Roma vond dit niet genoeg.

AS Roma heeft er wel baat bij dat Kluivert vertrekt, dan is er namelijk plek voor Andrea Belotti die graag naar de Giallorossi verhuist. Er wacht een 3-jarig contract op hem om ondertekend te worden.