Kenneth Paal verlaat Zwolle en verkast naar Londen

19 juni 2022

ProShots
kenneth-paal-gaat-van-pec-naar-qpr-voor-3-jaar

Kenneth Paal, de afgelopen 4 jaar speler van Zwolle, gaat verkassen naar Queens Park Rangers in het Championship. Hij tekent voor 3 jaar in Londen. Een transfersom is niet nodig, zijn contract liep maar tot 30 juni. Hij speelde 105 wedstrijden voor PEC Zwolle.


Paal degradeerde dit seizoen met PEC Zwolle naar de Keuken Kampioen Divisie, waardoor een vertrek sowieso al wel in het verschiet lag. Nu wordt dat dus naar Queens Park Rangers. Hij kijkt er naar uit om voor QPR te gaan spelen. "Ik weet nog niet hoe het is om buiten Nederland te spelen dus ik kijk er naar uit om te spelen in deze competitie, de grote stadions en de belangrijke westrijden."

Werd al lang gevolgd
De trainer van QPR volgde hem al sinds zijn 13e, toen ze elkaar tegen kwamen op een internationaal toernooi. "Dat was voor mij ook een reden om naar QPR te komen. Ik vind dat een groot compliment", zegt Paal op de website van QPR. Michael Beale, de trainer, is blij hem eindelijk bij de club te hebben. "Hij is een veelzijdige speler die als linksback, wingback en 8 heeft gespeeld."

Qua intensiteit verwacht Paal nog even te moeten aanpoten, maar de trainer verwacht dat dit geen enkel probleem zal zijn.