TV-gids: op deze zenders zie jij hoe Engeland en Senegal het tegen elkaar opnemen in de 8e finale van WK

4 december 2022

Getty Images
engeland-senegal-tv-gids-wk-qatar-2022-achtste-finales

Zondagavond nemen de Three Lions het op tegen Senegal. Engeland is vrij soepel de groepsfase doorgekomen en mag het opnemen tegen de nummer 2 van de poule waar Nederland in zat: Senegal. Nederland wist met 0-2 te winnen van Senegal, hier kan jij zien wat Engeland er van gaat bakken.


Engeland speelde in de laatste wedstrijd tegen Wales met best veel andere spelers dan bij de eerste potten, zo speelde Phil Foden mee en scoorde hij gelijk. Toch verwachten de Engelse tabloids dat Foden niet zal starten tegen Senegal. Het is zaak voor Engeland om te winnen, want het is nu of nooit. Na de groepsfase groeit in Engeland met de dag de hoop dat het voetbal weer thuiskomt!

Op deze zender kijk jij naar Engeland - Senegal


Uiteraard is deze wedstrijd op trouw op de NOS te bekijken. Daar start vanaf 19.17 uur een voorbeschouwing op de wedstrijd en vanaf 19.50 uur zie je de livebeelden vanuit het stadion met de volksliederen! Wil je nou echt de Engelse ervaring hebben bij deze wedstrijd, dan kan je helaas niet overschakelen naar de BBC maar moet je naar de ITV-liveplayer gaan. Daar moet je helaas wel voor betalen.

Wil je nou écht geen NOS-commentaar? Dan kan je nog overschakelen naar onze Belgische vrienden: naar Eén (ofwel Sporza). Daar wordt vanaf 19.40 uur de wedstrijd voorbeschouwd en uitgezonden.