TV-tip: kijk vanmiddag Engeland-Iran met Engels commentaar
i

Getty Images

TV-tip: kijk vanmiddag Engeland-Iran met Engels commentaar

Martijn Baars • 10:17, 21-11-2022 / Laatste Update: 06:12, 08-01-2024

De miljoenen Engelse voetbalfans worden maandagochtend zingend wakker. It's Coming Home klinkt alweer uit die miljoenen kelen, die gesmeerd moeten worden met liters bier. Engeland is next level als het om voetbaluitzendingen gaat. Heerlijke voorbeschouwingen en lekker meelevende commentatoren. Onze tip van de dag is dan ook: kijk Engeland - Iran lekker op een Engelse zender!

Welke zender Engeland-Iran?

Allereerst moet je er wel voor zorgen dat je om 14.00 uur Nederlandse tijd klaar zit voor een televisie. Of dat nou op je werk, school of lekker thuis is. Engeland - Iran begint dus om 14.00 uur, maar op BBC 1 kun je al een uur eerder (om 13.00 uur dus) terecht voor een uitgebreide voorbeschouwing op de Three Lions.

Nederlands of Belgisch commentaar?

Wil je gewoon met Nederlands commentaar kijken, dan kun je inschakelen op NPO 1 (vanaf 13.15 uur de voorbeschouwing). Kun je Engels maar moeilijk verstaan, maar heb je ook geen zin in het Nederlandse commentaar, dan kun je in dat geval ook terecht op de Belgische zender Eén. Daar zijn ze vanaf 13.30 uur live met de voorbeschouwing op Engeland-Iran en aansluitend de wedstrijd.