Dit is het WK-programma van maandag 21 november: Engeland als voorafje van Senegal-Nederland
i

Pro Shots

Dit is het WK-programma van maandag 21 november: Engeland als voorafje van Senegal-Nederland

Martijn Baars • 09:33, 21-11-2022 / Laatste Update: 20:56, 11-12-2023

We moeten nog 1 dag wachten tot we 4 WK-potjes per dag kunnen kijken, want maandag 21 november bestaat uit nog 'maar' 3 wedstrijden. Maar het is natuurlijk wel de dag van de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal in Qatar. Check hieronder het hele programma van vandaag.

Engeland al om 14.00 uur!

Geen ochtendwedstrijd, zoals vanaf dinsdag wel het geval is. Dan begint de eerste wedstrijd al om 11.00 uur 's ochtends onze tijd. Maar vandaag moeten we wachten tot 14.00 uur 's middags voordat we de tv aan mogen zetten. Dan begint namelijk Engeland - Iran, de eerste wedstrijd in Groep B.

Senegal - Nederland

Vervolgens is het de beurt aan 'ons'. Om 17.00 uur is het tijd voor Senegal - Nederland! Dit is overigens de vermoedelijke opstelling, met een verrassing in de verdediging. De wedstrijd is te zien op NPO 1, vanaf 16.05 uur.

Amerika - Wales

De tweede officiële WK-dag wordt afgesloten met Amerika - Wales. Misschien op papier niet zo'n boeiende pot, maar zeer waarschijnlijk wel een tegenstander van Oranje in de achtste finales. De nummer 2 van Groep B moet namelijk tegen de groepswinnaar van A. Dat zou zomaar Nederland kunnen worden. Ervan uitgaande dat Engeland in Groep B de pot wint, gaat de strijd om plek 2 normaliter tussen Wales en Amerika. Kijken dus!