🎙️​ | WK Update dag 5: 'Duitsland zit nu al enorm in de problemen'
i

Getty Images

🎙️​ | WK Update dag 5: 'Duitsland zit nu al enorm in de problemen'

Martijn Baars • 12:04, 24-11-2022 / Laatste Update: 22:27, 11-12-2023

"Duitsland zit nu al enorm in de problemen", dat is de conclusie van Sportnieuws.nl-redacteur Jeroen Rooseboom. Hij bespreekt vandaag (24 november) de stunt van Japan en de problemen waar de Duitsers daardoor nu in zitten. In gesprek met ALLsportsradio-presentator Robert Denneman bespreekt hij de wedstrijden van woensdag en blikt hij vooruit op onder andere Portugal en Brazilië.

"Duitsland moet nu tegen Spanje en die hebben met die 7-0 zege op Costa Rica wel laten zien dat ze ineens bij de topfavorieten horen. Ze spelen het friste voetbal en hebben als eerste land echt indruk op me gemaakt. Als Duitsland dat verliest en Japan wint van zwakke broeder Costa Rica, dan is Duitsland al uitgeschakeld."

Cristiano Ronaldo-show

Cristiano Ronaldo en Neymar zijn de blikvangers van de laatste speeldag van ronde 1 in de groep. Rooseboom en Denneman verwachten veel van beide landen. "Het is natuurlijk wel de grote Cristiano Ronaldo-show. Of dat goed is voor Portugal is nog maar de vraag. Hij is met veel dingen bezig geweest, behalve met de nationale ploeg."