Amateurtrainer boos op spelers: 'Ze zeggen de training af om Feyenoord te kijken'
i

Pro Shots

Amateurtrainer boos op spelers: 'Ze zeggen de training af om Feyenoord te kijken'

Noah Hoogenboezem • 18:45, 08-11-2023 / Laatste Update: 18:47, 04-01-2024

Het Schiedamse Hermes DVS is al jaren dicht bij promotie naar de 3e klasse, maar elk jaar gaat het vla voor het einde fout. De amateurclub staat dit jaar ook weer bovenaan. Toch is trainer Gökhan Çayir boos op zijn spelers. Ze zeggen namelijk vaak af voor trainingen om Champions League te kijken en daar is hij helemaal niet over te spreken. Zeker omdat hij zelf alles voor het voetbal doet.

"Ze gaan liever naar Feyenoord", zegt Çayir tegen het AD. Niet alleen Feyenoord zit hem in de weg trouwens: "Ik heb ook Turkse spelers die dan laatst liever naar Galatasaray - Bayern wilden kijken. Ik snap dat het de 4e klasse is, maar je moet er altijd zijn als je kampioen wil worden."

Zwangere vrouw

Zelf zegt Çayir alles voor het voetbal over te hebben. Dat gaat soms wel heel ver: "Vorige maand ben ik voor de 4e keer vader geworden. Mijn vrouw kon op zaterdag ingeleid worden in het ziekenhuis, maar ze zei meteen dat het niet kon doordat ik een wedstrijd had." Zijn vrouw is uiteindelijk op zondag bevallen: "En ik stond dinsdag gewoon weer op het veld. Die instelling mis ik bij mijn spelers."