Tom Brady is nog niet gestopt in de NFL: 'Zit midden in een proces'
i

AFP

Tom Brady is nog niet gestopt in de NFL: 'Zit midden in een proces'

Martijn Baars • 10:41, 01-02-2022 / Laatste Update: 05:49, 07-01-2024

American footballer Tom Brady heeft tóch nog niet besloten of hij stopt. Dat heeft de 7-voudig winnaar van de Super Bowl dinsdagnacht laten weten, nadat sportzender ESPN zaterdag meldde dat hij had besloten zijn carrière te beëindigen.

In de podcast Let’s Go zegt Brady nu dat hij zijn opties nog steeds aan het afwegen is. "Soms is er tijd nodig om echt te evalueren hoe je je voelt en wat je wilt doen”, aldus Brady. "Ik denk dat ik, als het moment daar is, klaar zal zijn om die beslissing te nemen. Nu zit in nog midden in een proces.”

Na 22 seizoenen einde carrière?

ESPN meldde op basis van bronnen dat Brady het na 22 seizoenen voor gezien hield, om zich te focussen op zijn familie en zijn gezondheid. Ook zijn bedrijf leek dat via sociale media te bevestigen. Een tweetje om de speler te bedanken voor zijn indrukkende carrière, werd in de loop van zaterdagavond verwijderd.

Getrouwd met Braziliaans supermodel

Brady, getrouwd met het Braziliaanse topmodel Gisele Bündchen met wie hij 2 kinderen heeft, wordt gezien als de beste quarterback ooit in de National Football League (NFL). Hij hielp de New England Patriots 6 keer aan winst van de Super Bowl en leidde vorig jaar ook de Tampa Bay Buccaneers naar het kampioenschap.