LeBron James ruziet met vrouwelijke supporters: ‘Misschien hadden ze te veel gedronken’
i

AFP

LeBron James ruziet met vrouwelijke supporters: ‘Misschien hadden ze te veel gedronken’

Martijn Baars • 11:33, 02-02-2021 / Laatste Update: 04:08, 06-01-2024

Het basketbalduel tussen Atlanta Hawks en Los Angeles Lakers lag afgelopen nacht vanwege een opvallende reden stil, toen Lakers-sterspeler LeBron James ruzie kreeg met 2 vrouwelijke fans van de thuisploeg. De beveiliging greep in en verwijderde de vrouwen uit de hal. ‘King James’ vond dat wat overdreven. Zijn ploeg won in Atlanta: 99-107.

"Uiteindelijk ben ik blij dat er weer toeschouwers aanwezig zijn. Ik mis de interactie, die heb ik zelfs nodig. Ik vind niet dat het nodig was ze uit de hal te zetten”, vertelde James, die het eerst aan de stok kreeg met een mannelijke toeschouwer. "Ik zei mijn ding, hij vond het zijne. Daarna bemoeiden anderen zich ermee. Van mij hadden ze niet weggestuurd hoeven worden. Misschien hadden ze iets te veel gedronken."

Karen

Het incident gebeurde in het 4e kwart waarna kort voor tijd een driepunter van James (101-97) een minuut voor tijd een veilige marge gaf. In totaal kwam hij op 21 punten, Anthony Davis tot 25. De Lakers sloten zo weer aan bij Los Angeles Clippers en Utah Jazz, die de 1e 2 posities bezetten in de Western Conference van de NBA. James plaatste na de wedstrijd nog een tweet over het incident: "Courtside Karen was MAD MAD."