Dochter (16) van Leontien van Moorsel gaat met Feyenoord-speler: 'Mijn man is voor Ajax'
i

tkraaijeveld_

Dochter (16) van Leontien van Moorsel gaat met Feyenoord-speler: 'Mijn man is voor Ajax'

Marcel Roes • 21:54, 19-12-2023 / Laatste Update: 00:06, 09-01-2024

De dochter van Leontien van Moorsel (53) en Michael Zijlaard is Indy Zijlaard (16). En deze telg uit een topsportfamilie heeft een sportief vriendje! Mama vertelt dat Indy gaat met een jonge Feyenoord-speler.

Misschien is Leontien van Moorsel bij jongere lezers niet zo heel bekend. Daarom wat uitleg: ze is een van de succesvolste wielrensters ooit. De Boekelse won 3 gouden plakken bij de Olympische Spelen en was 2 keer wereldkampioene op de weg. Ook schreef ze 2 keer de Tour Feminin op haar naam.

Michael Zijlaard was ook een wielrenner, op de baan. Hij werd in 1992 en 1993 Nederlands kampioen baanwielrennen.

Dochter van Leontien van Moorsel

Tegen Story vertelt Van Moorsel over haar gezinsleven. Het gaat onder meer over de partner van Indy: de even oude Feyenoord-speler Thijs Kraaijeveld!

Feyenoord-speler Thijs Kraaijeveld

In september 2023 werd de middenvelder naar de 1e selectie van de Rotterdame club gehaald. Hij maakte nog geen minuten bij de hoofdmacht, wat gezien zijn leeftijd ook niet zo gek is natuurlijk. Wel mag hij meetrainen met de grote jongens.

Man Leontien van Moorsel is Ajax-fan

Van Moorsel zegt: "Hij heeft vorig jaar een contract voor 3 jaar getekend. Ze zijn ontzettend verliefd, en dat is leuk om te zien. Het wordt thuis wel een dingetje, want mijn man Michael is een echte Ajax-fan."

Het koppeltje geeft op Instagram aan dat de relatie begon op 9 maart 2022.