🎮 | Objectives: zo grind je Couhaib Driouech, Jasper Cillessen en Gijs Smal op FC 24

27 september 2023

Pro Shots
objectives-driouech-cillessen-smal-fc-24-eredivisie

De eerste speciale Eredivisie-kaarten zijn uitgebracht op FC 24! Er zijn liefst 4 kaarten die je op een speciale manier kan unlocken in Ultimate Team. Check hier hoe je de objectives van Couhaib Driouech, Jasper Cillessen en Gijs Smal uit de Eredivisie op FC 24 doet.


Objectives Eredivisie FC 24


De makkelijkste objective om te unlocken is Cillessen, die een kaartje heeft gekregen van 83. Om hem te krijgen, moet je 5 assists afleveren met een Eredivisie-speler. Dat kan in Squad Battles (minimaal op semi-pro) of via Rivals.

LEES OOK: 🎥 | Noa Lang en Xavi Simons uit hun dak door twee specifieke FC 24-ratings: ‘Dit is belachelijk’

Om Smal (ook 83) te unlocken, moet je 10 wedstrijden spelen met minimaal 2 Eredivisie-spelers in je team. Dat kan in Squad Battles (minimaal op semi-pro) of via Rivals.

Zo unlock je alle spelers
Ten slotte is Driouech een 'groep-objective'. Je moet de bovenstaande 2 objectives voltooien én daarnaast ook nog 6 wedstrijden winnen met 2 Eredivisie-spelers in de basis én 10 doelpunten maken met een Eredivisie-speler. Dat mag wederom in Squad Battles (minimaal op semi-pro) of via Rivals.

Chuba Akpom
Er is ook nog een 85-rated kaart van Chuba Akpom, spits van Ajax. Hij is te unlocken door 2 SBC's (squad building challenges) te voltooien. Voor de ene SBC moet je een 84-rated team inleveren, voor de andere een 86-rated.