🎮 | Wat vet! FUT brengt deze 5 ZIEKE Eredivisie-kaarten uit

19 november 2021

Wat een zieke kaarten heeft FIFA Ultimate Team uitgebracht! Door middel van Objectives en SBC's zijn deze kaarten te krijgen. 4 van de 5 kaarten hoeven je zelfs geen cent te kosten!


De gratis kaarten zijn Justin Bijlow (85), Calvin Mac-Intosh (86), Leeroy Owusu (84) en Loïs Openda (85). Voor David Neres (88) moet je een Squad Building Challenge voltooien.

Hoe krijg je Bijlow op FUT?


De kaart van Bijlow krijg je door 8 keer met een geplaatst schot te scoren in Squad Battles, minimaal op semi-prof. Ook kan je het gewoon via Division Rivals doen.

Hoe krijg je Owusu op FUT?


De kaart van Owusu krijg je door in 8 verschillende Squad Battles-wedstrijden te scoren met een Eredivisie-speler, minimaal op prof. Ook hier kan je het gewoon via Division Rivals doen.

Hoe krijg je Openda op FUT?


Om Openda te unlocken moet je eerst Bijlow en Owusu unlocken. Vervolgens moet je ook 8 assists (door middel van voorzet) geven met Eredivisie-spelers én 10 keer winnen in Squad Battles of Division Rivals.

Hoe krijg je Mac-Intosh op FUT?


Voor Mac-Intosh moet je 4 verschillende dingen doen in FUT LIVE Vriendschappelijk: Voetbalbasis (met minimaal 7 Eredivisie-spelers in de basis):
- In 6 verschillende wedstrijden een doelpunt maken met een Eredivisie-speler
- In 4 verschillende wedstrijden een assist geven met een Eredivisie-speler
- Maak 10 doelpunten met Eredivisie-spelers
- Win 4 wedstrijden

Je hebt er nog een kleine 62 dagen voor om deze jongens te unlocken.

Hoe krijg je Neres op FUT?


Voor Neres moet je 2 SBC's oplossen:
- 1 team van 85 algemeen met 70 teamgeest, met 1 Braziliaan
- 1 team van 86 algemeen met 65 teamgeest, met 1 Team of the Week