Shorttrackkoningin Suzanne Schulting sinds kort weer VRIJGEZEL

12 februari 2022

Suzanne Schulting
Suzanne Schulting

Suzanne Schulting is sinds kort weer vrijgezel. De shorttrackkoningin van de Olympische Winterspelen in Beijing veroverde vrijdag goud op de 1.000 meter en schreeuwde het uit van geluk. In de liefde is het helaas niet zo gelopen als ze had gehoopt.


Bij ons weten was ze sinds 2018 een stelletje met Bas Middelkoop. Wij hadden dan ook aan de liefhebbers even laten zien wie de (ex-)vriend van Schulting nou is.

Middelkoop zelf laat even later aan ons weten dat de relatie sinds september vorig jaar is gestrand. Dus bij deze, zowel Middelkoop als Schulting zijn vrijgezel. Doe er je voordeel mee.

En Patrick Roest, hoe zit het daar mee? Lees: Dit is de vriendin van Patrick Roest (en haar moeder is de succesvolste schaatsster ooit)


Dit bericht op Instagram bekijken
Een bericht gedeeld door SUZANNE (@suzanneschulting)


Lees meer originele Sportnieuws.nl-verhalen over de Winterspelen in Beijing


Voor en tijdens de Olympische Spelen in Beijing zullen er dagelijks eigen originele verhalen op Sportnieuws.nl verschijnen. We volgen de sporters van TeamNL op de voet met reportages, profielen, interviews en meer nieuws van, op, of naast de schaatsbaan en op, of buiten de sneeuw. Hieronder staan enkele veelgelezen verhalen. Check daarnaast ook onze Olympische Spelen-pagina!