Anthony Joshua moet oppassen: Francis Ngannou sloopt boksbal met slechts één klap
Francis Ngannou © Turkish Alalshikh X

Anthony Joshua moet oppassen: Francis Ngannou sloopt boksbal met slechts één klap

21:50, 26-02-2024 / Laatste Update: 22:09, 26-02-2024

Francis Ngannou staat bekend als één van de sterkste mannen op aarde en dat bewijst hij ook op de boksmachine. De man uit Kameroen is zich aan het voorbereiden op zijn gevecht tegen de Engelsman Anthony Joshua en dus laat hij op de socials alvast zien wat hij kan.

Bij de zogenaamde 'punching machine' bij het merk GymShark in Londen mag Ngannou een keer proberen om de high score te halen. Heel veel moeite lijkt hij daar niet mee te hebben, want met een relatief makkelijke klap pakte het zwaargewicht uit Kameroen al de hoogste score van 999. De video werd gedeeld door Turki Alalshikh, de minister van sport in Saoedi-Arabië, het land waar Ngannou het 8 maart opneemt tegen Joshua.

Toekomst Ngannou

Ngannou werd bekend nadat hij in de UFC de zwaargewichttitel wist te grijpen en die één keer verdedigde tegen Cyril Gane. Daarna verliet hij de vechtsportpromotie, omdat hij en de UFC geen nieuw contract overeenkwamen.

Ngannou tekende bij de organisatie PFL, maar wel met de voorwaarde dat hij af en toe een bokswedstrijd mocht doen. Die deed hij eerst tegen Tyson Fury (verlies) en binnenkort dus tegen Joshua. Onlangs gaf Ngannou aan dat hij na die partij weer terugkeert in het MMA bij de PFL.