Hou met deze langetermijnodds de spanning er het hele Eredivisieseizoen in

1 augustus 2022 | Aangeboden door TOTO

ProShots

De zomerstop is verleden tijd, het Nederlandse voetbalseizoen 2022/23 is afgetrapt. Zondag won PSV de Johan Cruijff Schaal (5-3 tegen Ajax) en op vrijdag 5 augustus begint de Eredivisie.


Nu voetbalfans Ajax en PSV na al die oefenduels in actie zagen om het eggie, weten ze zo ongeveer hoe de teams ervoor staan. Welke aanwinsten hebben nu al hun plek gevonden, welke vertrokken spelers worden keihard gemist? Dit is dus een goed moment om een voorspelling te maken voor de rest van het seizoen. Zo hou je de Eredivisie van augustus 2022 tot en met mei 2023 spannend.

Specials
TOTO heeft een paar specials bedacht die betrekking hebben op het hele Eredivisieseizoen. Als je verwacht dat alles dik in orde komt bij Ajax, dan kun je inzetten op 'Ajax wint Eredivisie & TOTO KNVB Beker', met de notering 5.00.

En als juist Ruud van Nistelrooij en zijn mannen je overtuigden, pak dan de odd van 11.00 op 'PSV wint Eredivisie & TOTO KNVB Beker'.

Altijd goals
Een grappige optie is inzetten op '1 of meer doelpunten in elke wedstrijd in de Eredivisie'. Is dat echt zo onmogelijk? We hebben het over Eredivisieclubs met hun gammele verdediging! De odd is 500.