Heel zuur voor Oostenrijkse doelpuntenmaker: hij moet van de medische staf gewisseld worden

Martijn Baars • 21:02, 21-06-2021 / Laatste Update: 02:35, 05-01-2024

Christoph Baumgartner zat maandagavond in een paar minuten van de hemel in de hel. De Oostenrijkse flankspeler scoorde de 1-0 voor Oostenrijk uit een corner, maar moest een paar minuten later van de medische staf gewisseld worden. En dat terwijl er weinig aan de hand leek.

Voorafgaand aan zijn goal kwam hij in een duel met een Oekraïner, waardoor hij last van zijn hoofd en nek kreeg. Hij mocht door, scoorde dus de 1-0, maar bleef licht last houden van zijn nek en hoofd. De medische staf durfde het niet aan en haalde hem voor de zekerheid naar de kant. Met een zak ijs in zijn nek liep hij lichtelijk gefrustreerd naar de kleedkamer.