Clubhopper Van den Brom duikt op bij Lech Poznan
i

GettyImages

Clubhopper Van den Brom duikt op bij Lech Poznan

Rick Kraaijeveld • 19:36, 19-06-2022 / Laatste Update: 21:36, 11-12-2023

John van den Brom gaat zich opmaken voor zijn 3e dienstverband in een half jaar tijd. Hij gaat te werk bij Lech Poznan, de kampioen van Polen. Hij tekent voor 2 jaar.

Van den Brom werd in december ontslagen bij KRC Genk en ging toen in maart aan de slag bij Al-Taawon uit Saudi-Arabië, dat werd geen succes want dat duurde maar een aantal weken. Nu gaat hij het proberen in Poznan. Lech Poznan werd vorig jaar kampioen maar kende wat afwisselende jaren daarvoor, Van den Brom kan wel Champions League voetbal gaan spelen. De route daarnaartoe is echter erg lang.

Champions League

Lech Poznan begint in de 1e voorronde, daarin gaat het spelen tegen Qarabag. Mocht dat obstakel overbrugd worden dan wacht FC Zürich. Het is een lange weg, maar de mogelijkheden liggen er wel. Maandag zal Van den Brom gepresenteerd worden bij de club, en daarna start gelijk het trainingskamp.

Nowy trener Lecha Poznań właśnie wylądował w Poznaniu 🛬 Holender John van den Brom, który podpisze dwuletni kontrakt z mistrzami Polski, od poniedziałku formalnie przejmie drużynę Kolejorza.

Goedemiddag, @vandenbrom1966 👋🏼 pic.twitter.com/Z0u70kmqaV

— Mistrz Polski 🥇 (@LechPoznan) June 19, 2022