Cody Gakpo scoort bij winnend Liverpool en draagt goal op aan pasgeboren zoontje
Cody Gakpo draagt zijn goal op aan zijn pasgeboren zoontje © Getty Images

19:32, 05-05-2024 / Laatste Update: 19:32, 05-05-2024

Cody Gakpo was zondag erg belangrijk bij Liverpool. De ploeg won met 4-2 van Tottenham Hotspur en de Nederlandse aanvaller was goed voor een goal en een assist. Zijn doelpunt droeg hij op aan zijn pasgeboren zoontje.

Door doelpunten van Mohamed Salah en Andrew Robertson ging Liverpool met een 2-0 voorsprong de rust in. De openingstreffer werd gemaakt door de Egyptische aanvaller, die bediend werd door Gakpo.

Goal voor zoontje

Vlak na rust was het de Nederlandse aanvaller zelf die er 3-0 van maakte. Op Anfield kwam Gakpo hoger dan Cristian Romero en kopte knap binnen. Dat doelpunt droeg hij op aan zijn zoontje, die afgelopen week geboren werd.

Premier League

Door de overwinning komt Liverpool op 78 punten in de Premier League. Arsenal en Manchester City staan op 83 en 82 punten en lijken onderling te gaan uitmaken wie er met de titel vandoor gaat. City heeft nog een wedstrijd achter de hand ten opzichte van de Londenaren. Liverpool hoopt op een wonder om in het afsluitende seizoen van trainer Jürgen Klopp nog kampioen van Engeland te worden.