Michael van Gerwen, Denzel Dumfries en Ajax: PSV krijgt van iedereen felicitaties na kampioenschap
PSV viert het feest met de schaal © Getty Images

Michael van Gerwen, Denzel Dumfries en Ajax: PSV krijgt van iedereen felicitaties na kampioenschap

17:52, 05-05-2024 / Laatste Update: 18:15, 05-05-2024

Het zal niemand ontgaan zijn: PSV is zondag landskampioen geworden. De Eindhovenaren wonnen met 4-2 van Sparta en pakte daarmee meer dan terecht de titel dit seizoen. Vanuit de hele wereld krijgt PSV felicitaties.

Voorafgaand aan de wedstrijd tussen Volendam en Ajax was John van 't Schip al sportief met zijn felicitaties aan het adres van PSV. "Ze zijn constant geweest en speelden goed voetbal, met een goede balans in de selectie, dat is meer dan verdiend. Peter Bosz heeft het fantastisch gedaan en PSV naar een hoger niveau gebracht. Daar heeft hij een belangrijke rol in gehad", waren de woorden van de Ajax-trainer.

PSV plaatste na het behalen van het kampioenschap een bericht op Instagram en vanuit alle hoeken stroomden de felicitaties binnen. Clubs uit de Eredivisie reageerden onder het bericht, maar ook oud-spelers als Denzel Dumfries, Donyell Malen en Timo Baumgartl kwamen met felicitaties. Feyenoord blikt alvast vooruit op de ontmoeting met PSV in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal.

Ook andere sporters zijn blij met het kampioenschap van hun favoriete club. Zo deelde wielrenner Steven Kruijswijk een foto van PSV in zijn Instagramstory. Max Verstappen heeft op zijn sociale media nog niets geplaatst over zijn favoriete club. Hij liet eerder bij Viaplay wel weten vroeg op te staan en de wedstrijd te bekijken vanuit Miami.

Michael van Gerwen

Topdarter Michael van Gerwen is groot fan van PSV en plaatste snel na het laatste fluitsignaal een bericht om zijn club de feliciteren.