PSV'ers reageren zich vlák na bekerwedstrijd tegen Feyenoord af op Instagram: 'Schandalig'
Noa Lang krijgt geel van scheidsrechter Dennis Higler / Pro Shots

PSV'ers reageren zich vlák na bekerwedstrijd tegen Feyenoord af op Instagram: 'Schandalig'

10:45, 25-01-2024 / Laatste Update: 11:07, 25-01-2024

Noa Lang snapte niks van de beslissing van de VAR om geen penalty te geven in de bekerwedstrijd tussen Feyenoord en PSV. Dat liet de aanvaller van PSV na de wedstrijd direct weten op Instagram. 'Schandalig', schreef hij in z'n story. Ook Sergiño Dest en Shurandy Sambo reageerden zich af op met name de VAR.

Feyenoord won woensdagavond met 1-0 in De Kuip. In de 68e minuut van de bekerwedstrijd, toen de 1-0 van Quinten Timber allang op het scorebord stond, hoopte Lang een penalty te krijgen na een tackle van Mats Wieffer. Scheidsrechter Dennis Higler wuifde dat weg en ook VAR Clay Ruperti zag er niets in.

Discussie tussen Peter Bosz en journalisten na Feyenoord-PSV: 'Menen jullie dit nou?'

25 januari 2024, 07:47

Peter Bosz moest woensdagavond hard op zijn tong bijten om niet woest leeg te lopen op de persconferentie na Feyenoord - PSV. Zijn ploeg PSV verloor in de Kuip met 1-0 en na afloop ging het over bijna niets anders dan de niet gegeven strafschop aan PSV. Het leverde zelfs een Bosz vol onbegrip op, die gefrustreerd in discussie ging met de aanwezige journalisten.

Dat frustreerde Lang zo erg, dat zijn uitbarsting een gele kaart opleverde. Na de wedstrijd bleek de vleugelflitser van PSV het incident nog lang niet vergeten. Op Instagram deelde hij de beelden nog eens. Daarop is te zien dat Wieffer een tackle inzet. Het is de vraag of de middenvelder van Feyenoord de bal, de voet van Lang, of allebei raakt. Na afloop verscheen hij niet voor de camera van ESPN.

Screenshot Noa Lang op Instagram

Ook Dest en Sambo reageren via Instagram

Niet alleen Lang deelde zijn frustratie, ook Dest (inmiddels alweer verwijderd) en Sambo lieten van zich horen. 'Altijd hetzelfde liedje', schreef Dest met applaudisserende handjes erbij. Sambo zette bij een video van de tackle van Wieffer op Lang: 'En dan heb je een VAR. OMG.'