Iraanse krant hakt billen van vriendin Cristiano Ronaldo af op familiefoto
© Instagram Cristiano Ronaldo

Iraanse krant hakt billen van vriendin Cristiano Ronaldo af op familiefoto

13:00, 16-02-2024

Georgina Rodriguez, de vriendin van Cristiano Ronaldo, traint hard om er afgetraind uit te zien. Daar had de Iraanse krant Hamshahri maling aan. Op een mooie familiefoto ter ere van CR7's verjaardag werden haar rondingen er keihard afgehakt.

Georgina poseerde met manlief en de kinderen op de foto voor zijn 39e verjaardag. Dat plaatje deelde de voetballer trots op Instagram en werd natuurlijk miljoenen keren geliked. Ook enkele media namen de familiefoto over, alleen klopte het beeld niet overal. Hamshahri maakte de billen van Rodriguez zo plat als een pannenkoek.

Een bron dicht bij Rodriguez zei volgens The Sun: "Ze zal erg ontdaan zijn. Ze werkt erg hard aan haar rondingen en is er trots op. Het laat alleen maar zien dat de kijk op vrouwen in sommige delen van de wereld verdraaid is. Het is slechts een onderste."

Ook Darya Safai, Belgische politica, reageerde op de actie van de Iraanse krant. 'Een voorbeeld van hoe ziek Islamisten zijn als het om het vrouwelijk lichaam gaat', schreef ze op X. 'De pers van het Iraanse regime censureert de kont van Georgina Rodríguez, de vrouw van Ronaldo. Dit is precies hoe zieke islamisten naar vrouwen kijken. Daarom maken ze ze het liefst onzichtbaar onder een sluier of chador.'