Lewis Hamilton kiest voor opvallende look, fans vinden hem nu op een echte Braziliaan lijken
Lewis Hamilton heeft ander haar voor de presentatie van de nieuwe Mercedes. ©Getty Images

Lewis Hamilton kiest voor opvallende look, fans vinden hem nu op een echte Braziliaan lijken

10:41, 11-02-2024 / Laatste Update: 11:11, 11-02-2024

Lewis Hamilton is naast Formule 1-coureur ook nog een mode-fan. De Engelsman heeft altijd zijn eigen stijl en probeert er eigentijds uit te zien. Zeker als hij weet dat de camera's op hem gericht zijn.

En laat dat nou net aan de hand zijn komende week. Mercedes presenteert woensdag 14 februari, op Valentijnsdag, de nieuwe auto voor het Formule 1-seizoen 2024. Het is het laatste seizoen voordat recordkampioen Hamilton naar Ferrari vertrekt. Dus wil hij een onuitwisbare indruk achterlaten. Niet alleen in de auto, maar ook bij de presentatie.

Hamilton liep de afgelopen maanden met strakke dreads rond, maar heeft de dreadlocks nu los laten maken en van een kleurtje voorzien. Zijn haar is wat pluiziger en door de kleuring een stuk meer rood/oranje. Een knipoog naar de bekendmaking van het wereldnieuws dat hij volgend jaar naar het legendarisch (rode) team Ferrari gaat? Op Instagram reageren z'n volgers in ieder geval massaal. De meesten vinden hem nu op een echte Braziliaan lijken. Sommigen vragen zich ook hardop af waar de dreads gebleven zijn.

Het oude kapsel van Lewis Hamilton, wat hij nog droeg op 19 januari 2024 bij een event van modemerk Dior. ©Getty Images

Hamilton was de afgelopen dagen in Brazilië voor het einde van zijn vakantie. Woensdag wordt hij dus verwacht bij de presentatie van de nieuwe Mercedes voor 2024. Over anderhalve week zijn de testdagen in Bahrein en dan maakt Hamilton zijn eerste 'laatste' meters bij het team waar hij zes van zijn zeven wereldtitels won.

Hamilton heeft sponsordeals met modemerken als Tommy Hilfiger, Puma en L 'Oreal. Mede dankzij de inkomsten die hij daarmee verdient, krijgt hij meer geld dan Max Verstappen. Maar de Nederlander is nog jong en heeft nu al drie wereldtitels op zak. Hij heeft nog zat tijd om Hamilton in te halen.