Monica Geuze bevestigt relatie met deze Britse voetballer
Monica Geuze en James Lawrence. Getty Images

Monica Geuze bevestigt relatie met deze Britse voetballer

18:43, 06-05-2024 / Laatste Update: 18:49, 06-05-2024

De relatie tussen Monica Geuze en voetballer James Lawrence is officieel. Dat heeft de 29-jarige Geuze bevestigd aan RTL Boulevard. "Ik heb weer een vriendje."

Monica's goede vriend Robbert Rodenburg plaatste afgelopen weekend een foto het stel op Instagram. De twee hebben hun relatie nu bevestigd. "Ik ben heel blij", zei de presentatrice en influencer eerder in haar podcast over haar nieuwe relatie. Ze wilde toen nog niet zeggen om welke man het ging.

James Lawrence

Het blijkt dus de Britse voetballer Lawrence te zijn. Hij speelt momenteel voor FC Nürnberg in de tweede Bundesliga. Eerder kwam hij uit voor de jeugdteams van Arsenal, Queens Park Rangers, Sparta Rotterdam en Ajax. Nederland is dus niet onbekend voor hem.

Eerder had Geuze een relatie met voetballer Lars Veldwijk, met wie ze in 2018 een dochter Zara-Lizzy kreeg. Eind 2019 maakten ze bekend uit elkaar te gaan.

Geuze werd bekend met haar vlogs op YouTube en als DJ van onder anderen Ronnie Flex. Momenteel is ze werkzaam als influencer en presentatrice. Ze presenteert het populaire reality-programma The Bachelor op Videoland. Ze heeft ook haar eigen podcast samen met Kaj Gorgels.