Rico Verhoeven schiet met dochter raak op de kermis: 'Meedoen is belangrijker dan winnen'
Rico Verhoeven © Getty Images/Instagram, beeldbewerking Sportnieuws.nl

Rico Verhoeven schiet met dochter raak op de kermis: 'Meedoen is belangrijker dan winnen'

21:24, 03-04-2024

Rico Verhoeven bezocht samen met zijn dochter de schietkraam op de kermis en liet zien dat zij dezelfde winnaarsmentaliteit bezit als de kickbokser. Toch is meedoen volgens Verhoeven belangrijker dan winnen.

"Mijn dochter heeft de winnaars-genen", schrijft de King of Kickboxing bij een video op zijn Instagram. "Ik weet wel dat meedoen belangrijker is dan winnen, maar ik moet zeggen dat de winst na je deelname heel goed voelt."

Zijn volgers op Instagram zijn het niet helemaal met die uitspraak eens. Op de polls in zowel zijn bericht als zijn story met de vraag 'is meedoen of winnen belangrijker?' stemt ruim 80 procent op het antwoord 'winnen'.

Zijn twee dochters en zoon zullen overigens ook blij zijn met de overwinningen van Verhoeven. Als winnaar van de Glory Grand Prix verdiende hij namelijk wel 500.000 dollar. Één van zijn dochters wilde daar wel een graantje van mee pikken. ""Uh, papa? De helft van die 500.000 komt wel naar mij, hè?" Daar moest Verhoeven nog even over nadenken.

Zijn gezin zal zeker kunnen profiteren van de winst van de kampioen. Een deel van die 500.000 dollar is namelijk al besteed door Verhoeven en zijn vriendin Naomy van Beem, die begonnen zijn aan de bouw van een droomhuis.