Max-Verstappen-Off-The-Beaten-Track-viaplay
Max Verstappen achter de sim © Getty Images

Heerlijke docuserie als opwarmer voor nieuwe F1-seizoen: 'Max Verstappen – Off the Beaten Track'

19:51, 06-02-2024

Formule 1-fans moeten nog even geduld hebben en dan begint het nieuwe seizoen. Als opwarmer heeft Viaplay een docuserie gemaakt over Max Verstappen: 'Off the Beaten Track'. Deze serie laat zien hoe het leven van Verstappen er buiten de baan uitziet.

"Deze serie laat een andere kant van mij zien die vaak onopgemerkt blijft tijdens de momenten op het Formule 1-circuit", aldus Verstappen. "Het biedt een eerlijke en persoonlijke blik op mijn carrière en leven, mijn liefde voor de verschillende vormen van autosport en de mensen die mij inspireren. Ik ben er trots op dat ik samen met Viaplay deze unieke serie heb kunnen maken, waarin ik mijn fans en de kijkers kan meenemen in mijn wereld."

Formule 1-kalender 2024 | Max Verstappen opnieuw op zaterdag in actie

2 maart 2024, 18:03

Wie naar de kalender van het nieuwe Formule 1-seizoen kijkt, ziet bij de eerste twee races iets bijzonders: Max Verstappen rijdt niet op zondag, maar op zaterdag! In dit artikel leggen we uit waarom dat is en zie je de hele kalender voor de Formule 1-races in 2024.

Vorig jaar kwam al de docuserie Max Verstappen – Anatomy of a Champion uit, de beelden van dit jaar zijn een vervolg daarop. Max Verstappen – Off the Beaten Track is vanaf 15 februari te zien op Viaplay. De andere afleveringen zijn op 22 en 29 februari.