🎥 | NHL-duel gestaakt na blikken bier op het ijs

Trevor Wagener • 14:05, 24-05-2023 / Laatste Update: 12:50, 08-01-2024

Bij ijshockeywedstrijden in de Amerikaanse NHL is het niet vreemd dat de aanwezige supporters, bij speciale gelegenheden, allerlei spullen op het ijs gooien. Dit gebeurt niet snel uit boosheid, tot dinsdagavond: fans van Dallas Stars waren hun spelers na wéér een nieuwe aankomende nederlaag zo zat dat ze het ijs vol met blikken bier gooiden!

Stars spelen de finale in de zogeheten Western Conference tegen Vegas Golden Knights en keken voor dinsdag al tegen een 2-0-achterstand aan. Toen wedstrijd nummer 3 ook op een nederlaag afstevende, waren de thuisfans het beu.

Zie ook 🎥: WTF? Fan gooit dooie vis op het ijs tijdens ijshockeywedstrijd

Bier op het ijs

Nog voordat de 2e periode erop zat, gooiden zij afval - met name bier - op het ijs. Hierdoor werd de periode 21 seconden voor het eigenlijke einde al afgekapt. Hoewel de rommel snel werd opgeruimd, maakte het voor het spel van Stars niets meer uit.

Game 4

Uiteindelijk won de ploeg uit Las Vegas het duel met 4-0, goed voor een 3-0-voorsprong in de serie. Donderdag is de bepalende game 4. Stars zullen iets andere steun en support van hun fans nodig hebben om überhaupt een 5e duel eruit te slepen.