🎥 | Oud-NHL’er Avery in opspraak na ruzie om geparkeerde auto: ‘Ik gooi jullie ruiten in’

4 oktober 2022

Sean Avery heeft iets uit te leggen. Op beelden is te zien hoe de 42-jarige voormalig NHL-ster ruzie maakt met zijn buren om wat geparkeerde auto's. De voormalig vleugelspeler was niet blij met de manier waarop zijn buurtgenoten de auto's hadden geparkeerd en dreigde de ruiten in te slaan als zij deze niet zouden verplaatsen.


Het ging de voorbije donderdag flink mis in Hollywood Hills, meldde TMZ. Volgens het medium ging Avery helemaal los tegen enkele buren, waaronder tegen minderjarigen. Avery stelde dat de auto's illegaal geparkeerd stonden en sommeerde zijn buren deze weg te halen.

Oud-NHL'er maakt ruzie met buren
De buren wilden niet bepaald luisteren en hekelden Avery's manier van benaderen. Dit leverde nog meer venijn op bij de discussie, die midden op straat vervelende vormen aannam. "De volgende keer, als jullie de auto's zo parkeren, sla ik de ruiten in", aldus Avery. "100 procent, vraag maar."

Op de vraag of Avery rustig aan kon doen, reageerde de oud-speler van Detroit Red Wings, Los Angeles Kings, Lahti Pelicans, New York Rangers en Dallas Stars nóg bozer. "Gast", zei hij tegen de filmer. "Wat wil jij doen? Jij bent veel te klein om ook maar tegen iémand stoer te doen. Houd je bek." Gezelligheid!