Britse tennisster Katie Boulter steelt met bijzondere nagels de show op Wimbledon
Katie Boulter ©Getty Images en Instagram Wimbledon

Britse tennisster Katie Boulter steelt met bijzondere nagels de show op Wimbledon

19:10, 29-06-2024 / Laatste Update: 19:37, 29-06-2024

Katie Boulter (27) heeft nu al indruk gemaakt op Wimbledon 2024. De Engelse tennisster heeft nog geen punt gewonnen, want het hoofdtoernooi moet nog beginnen. Maar op de trainingsbaan schittert de beste Britse speelster al.

Boulter, die voor het eerst bij Wimbledon een geplaatste status heeft (32e), heeft zoals ze al jaren doet haar nagels een Wimbledon-motiefje gegeven. Ditmaal koos de atlete uit Leicestershire voor nagels met onder meer een aardbei, iets waarin je met wat fanatsie een tennisnet in kan zien en een paars vlak. Paars is een van de hoofdkleuren van Wimbledon. De andere is groen.

Het account van het befaamde grastoernooi in Londen kon de stijl van Boulter wel waarderen. 'You’ve nailed it once again, Katie", schreef Wimbly goedkeurend.

Nagels

In de afgelopen jaren liet Boulter vaker haar nagels bewerken met een kleurstelling die past bij Wimbledon. In 2022 had ze bijvoorbeeld paarse en groene hartjes. In 2023 had ze een rood en paars vlak, gescheiden door een witte lijn. Bekijk die nageltjes bij Daily Mail.

Tekst gaat door na de tweet

Wimbledon

Voor Boulter wordt het haar zesde deelname aan Wimbledon. Ze heeft de derde ronde, in 2022 en 2023, als beste resultaten op haar cv staan. Ze heeft een relatie met proftennisser Alex de Minaur.