Komt vrees Jutta Leerdam uit? Mike Tyson waarschuwt Jake Paul met imponerende beelden
Jake Paul en Mike Tyson. © Getty Images

Komt vrees Jutta Leerdam uit? Mike Tyson waarschuwt Jake Paul met imponerende beelden

07:33, 15-04-2024 / Laatste Update: 13:56, 15-04-2024

Waar Mike Tyson eerder nog liet weten 'doodsbang' te zijn voor zijn gevecht met Jake Paul, lijkt hij er nu heel anders in te staan. De 57-jarige bokslegende stuurt een stevige waarschuwing naar zijn twintig jaar jongeren rivaal.

Tyson en Paul staan op 20 juli van dit jaar tegenover elkaar. Waar bijvoorbeeld MMA'er Conor McGregor de vloer aanveegt met de partij, is de media-aandacht ongekend groot en kijken veel fans juist uit naar het evenement. Zeker bij het zien van de nieuwe beelden van Tyson is dat wel begrijpelijk.

Tyson, een van de beste zwaargewicht boksers allertijden, liet eerder nog weten 'doodsbang' te zijn voor het gevecht. Maar hij liet ook weten dat die angst af zou nemen als het dichterbij kwam. En als je onderstaande beelden bekijkt, snap je ook wel waarom. Tyson komt steeds beter in vorm en slaat nog altijd waanzinnig hard. "Ik kan niet wachten tot jij dit bent Jake", laat hij weten bij een video waarin hij zich uitleeft op een sparringpartner.

Ook Paul liet eerder weten niet helemaal gerust te zijn op een goede afloop. "Ik ben jonger, scherper en ik sla harder dan hij. Ik kan ook nog eens zijn klappen incasseren", stelde de Amerikaan. "Al ben ik natuurlijk wel een beetje bang, want het is wel Mike Tyson waar we over praten."

Jutta Leerdam

Die angst zit er bij Pauls vriendin Jutta Leerdam ook in. De Westlandse schaatsdiva sprak eerder in de podcast van haar vriend over het gevecht en noemde Tyson 'de meest angstaanjagende tegenstander' waar hij het ooit tegen op heeft genomen. Ze vreest dan ook dat hij knock-out gaat. "Dan ga ik echt huilen."

Bijten

Vorige week vond Paul het nog nodig om Tyson een beetje uit te dagen. In 1997 misdroeg laatstgenoemde zich in een gevecht met Evander Holyfield. In een van de bizarste gevechten uit de boksgeschiedenis beet hij een stuk uit het oor van zijn tegenstander. Het kwam hem, uiteraard, op diskwalificatie te staan.

Paul, die een paar maanden voor dat gevecht plaatsvond werd geboren, ziet een manier om herhaling van dat incident te voorkomen: "Als ik zijn tanden eruit sla, kan hij me niet bijten."

'Ik kan niet wachten'

Paul beweert zich na het zien van de beelden overigens geen zorgen te maken. "Ik kan niet wachten tot ik het ben Mikey", laat hij in een reactie weten. "Net als iedereen, onderschat je me. En daar hou ik van."