📸 | Lutsharel Geertruida showt shirtje tijdens laatste training voor Klassieker: 2025

18 maart 2023

Lutsharel Geertruida gaat spoedig een nieuw, verbeterd contract tekenen bij Feyenoord. Het leek alsof de onderhandelingen stillagen, maar op de afsluitende training voorafgaand aan De Klassieker kwam Geertruida het veld op met een shirt met 2025 daarop.


De kersvers international van Oranje lag tot 2024 vast in De Kuip. Geertruida en Feyenoord waren lang in onderhandeling, nu is er eindelijk witte rook.

"Iedereen weet dat Feyenoord mijn club is", aldus de op Zuid opgegroeide Geertruida. "Bijtekenen is niet alleen goed voor mij maar ook voor Feyenoord. Ik voel dat ik hier nog niet klaar ben, niet in de laatste plaats omdat het een grote wens van me is om met Feyenoord grote successen te boeken."

Oranje
"Ik ben ervan overtuigd dat er voor de club en voor mij nog mooie dingen in het verschiet liggen. Het feit dat ik nu bij de selectie zit van het Nederlands elftal is voor mij een extra bevestiging dat ik op de goede weg ben. Het maakt me ongelofelijk trots dat ik als jongen van Rotterdam-Zuid geselecteerd ben voor het grote Oranje."