Flankprobleem Feyenoord nog niet opgelost: 'Spaanse rechtsbuiten opnieuw gepolst door Rotterdammers'
Bryan Gil in actie voor Tottenham Hotspur © Getty Images

Flankprobleem Feyenoord nog niet opgelost: 'Spaanse rechtsbuiten opnieuw gepolst door Rotterdammers'

12:51, 11-04-2024 / Laatste Update: 13:42, 11-04-2024

Feyenoord heeft de eerste versterking van volgend seizoen al binnen. Anis Hadj-Moussa moet het probleem op de Rotterdamse vleugels verhelpen, maar daarmee is de kwestie nog niet volledig verholpen. Zo staat ook een eerder transfertarget weer erg hoog op het lijstje van Feyenoord.

Volgens 1908.nl is Feyenoord weer teruggekomen bij Bryan Gil. De Spaanse linkspoot speelt momenteel bij Tottenham Hotspur en afgelopen winter wilden de Rotterdammers hem ook al naar de havenstad halen. Toen ging de deal niet door, omdat Gil zich bij Spurs wilde bewijzen. Dat lukte allesbehalve: de laatste zes wedstrijden van de club uit Londen zat Gil niet eens bij de selectie. Zijn laatste speelminuten dateren van begin februari.

Nu zou Feyenoord weer een aanbieding hebben neergelegd voor de diensten van de Spanjaard. Gil zou gezien worden als 'versterking aan de bovenkant'. Of het om koop, huur of huur met optie tot koop gaat is onbekend.

25 miljoen

Gil werd in 2020 door Sevilla uitgeleend aan SD Eibar. Daar maakte de linkspoot indruk. Aan het einde van het seizoen keerde hij terug, maar werd hij gelijk verkocht. Tottenham legde 25 miljoen euro op tafel.

In Engeland wil het echter maar niet vlotten. Huurperiodes bij Valencia en Sevilla leverden niet veel op en ook dit seizoen is Gil op het tweede spoor beland in Londen. Feyenoord ziet daarom zijn kans schoon om de rechtsbuiten in te lijven. Volgens transfergoeroe Fabrizio Romano zal dat nog lastig worden, aangezien de focus van Gil nog altijd bij Spurs zou liggen.

Hadj-Moussa

Begin deze maand werd er al een andere rechtsbuiten aan de Rotterdamse selectie van volgend jaar toegevoegd. Anis Hadj-Moussa wordt momenteel door Vitesse gehuurd van het Belgische Patro Eisden, maar Feyenoord was er als de kippen bij om hem definitief vast te leggen.