Quilindschy Hartman werkt in Dubai aan herstel en deelt beelden
Quilindschy Hartman heeft een zware blessure opgelopen tijdens Feyenoord - FC Utrecht en mist het EK ©Pro Shots

Quilindschy Hartman werkt in Dubai aan herstel en deelt beelden

12:51, 10-04-2024 / Laatste Update: 12:51, 10-04-2024

Quilindschy Hartman liep elf dagen geleden een zware kruisbandblessure op, maar zit niet graag stil. De linksback van Feyenoord is in Dubai alweer aan zijn herstel aan het werken en deelt op daar op zijn Instagram beelden van.

Vanuit Dubai deelt Hartman beelden van zijn revalidatie. Daarin is te zien dat hij alweer hard aan het werk is om fit te worden. Verder geniet hij tussen het harde werken door van zijn vrije tijd met selfies en foto's van het lekkere eten in Dubai.

Kruisbandblessure

Op 31 maart ging het mis. Feyenoord speelde thuis tegen FC Utrecht en na een halfuur gaf Hartman op ongelukkige wijze een penalty weg. Daar bleef het niet bij, want met die actie raakte Hartman ook nog eens zwaar geblesseerd.

Het werd al snel duidelijk dat Hartman de rest van het seizoen aan zich voorbij moest laten gaan en ook het EK moet de 22-jarige speler uit zijn hoofd zetten. Vervolgens kwam trainer Arne Slot met slecht nieuws: wellicht staat Hartman zelfs het hele kalenderjaar aan de kant.

Steun

Hartman kreeg na zijn blessure veel steun. Zo stak Feyenoord hem een hart onder de riem door een met de spelers en staf in een Q te gaan staan op het trainingsveld. Hartman bedankte op zijn Instagram iedereen voor de steun en dat hij probeerde 'altijd naar de positieve zaken te kijken'.