Opa Ronald Koeman en papa Wout Weghorst genieten van familiebezoek: vertederende beelden tijdens training Nederlands elftal
Wout Weghorst, Brian Brobbey en Denzel Dumfries met kinderen © ANP

Opa Ronald Koeman en papa Wout Weghorst genieten van familiebezoek: vertederende beelden tijdens training Nederlands elftal

15:00, 17-06-2024 / Laatste Update: 17:18, 17-06-2024

De Nederlandse EK-selectie kreeg hoog bezoek op de training maandag. De familieleden van de spelers stonden langs de kant van het veld. Dat leverde vertederende beelden op.

Tijdens de training in Wolfsburg waren de families van de selectieleden welkom. De eerste EK-overwinning van Oranje op Polen kon dus nogmaals gevierd worden, met de vrouwen, vriendinnen en kinderen.

Opa Ronald Koeman

De hele familie van bondscoach Ronald Koeman zat zondag al op de tribune tijdens de wedstrijd van Oranje tegen Polen (2-1). Zijn kleindochters zijn ook vanuit Hamburg weer meegereisd naar Wolfsburg.

De 61-jarige Koeman verwisselde daarom even zijn rol als bondscoach voor zijn rol als opa, om zijn kleindochters te begroeten.

Papa Wout Weghorst

Ook Weghorst kreeg bezoek op de training. De spits die het winnende doelpunt maakte tegen Polen kon dat vandaag nog eens vieren met zijn dochtertjes.

Samen met hen speelde de 31-jarige pinchhitter na de training op het veld. En dat zorgde voor vertederende beelden.

De speler van Hoffenheim is vader van drie dochters: Juul, Lucie Mary Jo en Daantje Suze Mary.

Brobbey en Bergwijn

Ook het zoontje van Steven Bergwijn was aanwezig in Wolfsburg. Hij trapte een balletje over met Brian Brobbey.

EK voetbal

Bekijk op onze speciale pagina over het EK voetbal al het laatste nieuws rond Nederland en andere landen. Check verder ook alle standen, wedstrijden en selecties.