'PSG wil Kylian Mbappé behouden door hem honderd miljoen per seizoen te bieden'
Kylian Mbappé / Getty Images

'PSG wil Kylian Mbappé behouden door hem honderd miljoen per seizoen te bieden'

10:48, 17-01-2024 / Laatste Update: 11:05, 17-01-2024

Paris Saint-Germain is - zoals ondertussen elk jaar - bezig met het binnenboord houden van Kylian Mbappé. Het lijkt erop dat de Franse superster komende zomer transfervrij de deur uitloopt bij PSG, maar de regerend kampioen van Frankrijk wil daar een stokje voor steken.

Sterker nog: de Qatarese eigenaren van PSG hebben er honderd miljoen euro per seizoen voor over om Mbappé bij de club te houden. Dat meldt het Spaanse AS. Real Madrid zou maar dertig miljoen per jaar bieden. Momenteel heeft de 25-jarige aanvaller een contract tot komende zomer, met de optie voor nog een seizoen. Die optie ligt overigens bij Mbappé zelf.

Mbappé speelt sinds de zomer van 2017 bij PSG, dat hem voor 180 miljoen euro overnam van AS Monaco. In die periode scoorde hij 238 keer in 285 wedstrijden voor PSG én gaf hij ook nog eens 102 assists.

Real Madrid

Zijn naam wordt al jaren gekoppeld aan Real Madrid en het geflirt lijkt nu groter dan ooit. Mbappé was vroeger al fan van De Koninklijke en de club wacht al jaren tot het contract van Mbappé afloopt bij PSG. Vanaf volgend seizoen zou Real Madrid een voorhoede kunnen hebben met Vinícius Júnior, Mbappé en Rodrygo, met Jude Bellingham daar vlak achter.