Jutta Leerdam geniet nu al van Jake Paul versus Mike Tyson: 'Het is zo indrukwekkend'
Jake Paul, Jutta Leerdam en Mike Tyson © Getty Images, beeldbewerking Sportnieuws.nl

Jutta Leerdam geniet nu al van Jake Paul versus Mike Tyson: 'Het is zo indrukwekkend'

10:34, 08-03-2024 / Laatste Update: 12:15, 08-03-2024

Jutta Leerdam had ondanks haar WK sprint in Inzell tijd om haar vriend Jake Paul een aantal mooie woorden te schenken. De Amerikaan duikt komende zomer de ring in met de legendarische Mike Tyson en daar is Leerdam erg trots op. "Indrukwekkend hoe je het telkens laat lukken."

Leerdam heeft na aanleiding van de grootse aankondiging niks dan lovende woorden over voor haar Amerikaanse vriend. "Ik ben zo trots op jou!", begint ze op haar Instagram Story. "Je begon vijf jaar geleden pas in deze sport en nu ga je vechten met de legendarische Mike Tyson op Netflix. De manier hoe groot je denkt en hoe je het telkens weer laat lukken zijn indrukwekkend. Ik hou van het kijken naar wat je doet."

WK sprint

Ondertussen staat voor Leerdam zelf een belangrijke dag op het programma. Na de 500 meter en 1000 meter op donderdag staat ze op de derde plek, achter Miho Takagi en Femke Kok. Vrijdagavond worden de medailles verdeeld na een tweede race op zowel de 500 als de 1000 meter. Leerdam is in Inzell de titelverdedigster. Twee jaar geleden werd zij wereldkampioen.

Jutta Leerdam tevreden na eerste dag WK sprint: 'Zit weer meer snelheid in'

7 maart 2024, 21:46

Jutta Leerdam was optimistisch na de eerste dag van de WK sprint. De titelverdedigster staat derde in het klassement, maar lijkt de titel al te kunnen vergeten na een sterk begin van de Japanse Miho Takagi. Leerdam is aan een moeizaam seizoen bezig en was dus toch tevreden met haar prestatie.