Duitse vrouw (19) doet oproep aan Cristiano Ronaldo, nadat UEFA streep door reünie zet
Cristiano Ronaldo in actie op het EK 2024 © Getty Images

Duitse vrouw (19) doet oproep aan Cristiano Ronaldo, nadat UEFA streep door reünie zet

13:32, 01-07-2024 / Laatste Update: 14:44, 01-07-2024

Het ontmoeten van Cristiano Ronaldo en op de foto gaan met de Portugese superster is voor velen een droom. De inmiddels 19-jarige Carolina mocht dit al eens meemaken, maar hoopt nu op een reünie met CR7.

Tijdens het WK van 2006 in Duitsland was Carolina pas één jaar oud. Samen met haar ouders kwam ze het nationale elftal van Portugal tegen in Mariënfeld. Haar moeder zorgde ervoor dat het jonge meisje op de foto kon met Cristiano Ronaldo. Later keken ze naar de training en gingen ze nog naar het hotel van de ploeg.

Hereniging

Tijdens het EK 2024 in Duitsland moest een hereniging plaatsvinden. Carolina, die deel uitmaakt van een dansgroep die de Portugese cultuur laat zien, mocht haar kunsten vertonen aan Portugese sterren als Bernardo Silva, Bruno Fernandes, Joao Felix en natuurlijk Cristiano Ronaldo.

De UEFA stak daar echter een stokje voor, tot grote teleurstelling van Carolina. "De veiligheid van de spelers zou op het spel staan", vertelt ze aan A Bola. "We waren al helemaal omgekleed en klaar om op te treden, maar toen gooiden ze ons eruit."

Tot slot doet Carolina nog een oproep, om de foto toch na te kunnen maken. "Ik wil dat heel graag. De eerdere gebeurtenis was erg jammer, maar daar kon de selectie niks aan doen. Ik blijf houden van Portugal en dat laat de wereld zien wat Portugezen waard zijn."

Alles over het EK voetbal

Bekijk op onze speciale pagina over het EK voetbal al het laatste nieuws rond Nederland en andere landen. Check verder ook alle standen, wedstrijden en selecties.