SEXY! Chick van Crouch stuurt kerstgroet met een hete Christmas-striptease (video)

16:09 - 25-12-2015

Abbey Clancy. De trouwe Premier League-volgers weten natuurlijk dat dit de vrouw van Stoke City-spits Peter Crouch is. Hoe de boomlange Engelsman haar ooit aan de haak heeft kunnen slaan, doet er nu even niet toe. Het bloedmooie model doet namelijk niet aan kerstkaarten en dat soort ouderwetse onzin. Nee, Clancy maakt gewoon een ontiegelijk sexy filmpje. En deze striptease is niet alleen voor haar manlief Crouch hoor. Ook voor ons! Schuif je kerstmaaltijd dus maar even aan de kant, want hier loo

Van Dijk zet Southampton op goede spoor

20:17 - 26-09-2015

Virgil van Dijk heeft Southampton zaterdag op het goede spoor gezet. De verdediger opende in de thuiswedstrijd tegen Swansea City al na tien minuten de score met een kopbal. In de tweede helft liep de ploeg van manager Ronald Koeman uit naar een overtuigende overwinning: 3-1. Dusan Tadic en Sadio Mané bezorgden de 'Saints' de tweede overwinning van dit seizoen. Gylfi Sigurdsson passeerde doelman Maarten Stekelenburg in de slotfase uit een strafschop en deed daarmee iets terug namens de bezoekers