Presentatrice Laura Woods kondigt terugkeer op televisie aan na 'doodenge' gezichtsverwondingen
Laura Woods voor en na het ongeluk. © Getty Images en Instagram

Presentatrice Laura Woods kondigt terugkeer op televisie aan na 'doodenge' gezichtsverwondingen

07:16, 23-05-2024 / Laatste Update: 07:23, 23-05-2024

De terugkeer van Laura Woods op televisie is aangekondigd. Na de operaties aan haar gezichtsverwondingen zal presentatrice deel uitmaken van een programma rondom het EK voetbal in Duitsland.

Woods gaat het programma samen presenteren met andere grote namen in Engeland, waaronder Roy Keane en Gary Neville. Ze werd woensdag ook voor het eerst in het openbaar gezien sinds het ongeluk. Haar wonden waren afgedekt met verband en Woods droeg een zonnebril.

Woods hoopt nog steeds dat ze al eerder terug kan keren op tv. Nog voor de start van het EK vinden de Champions League- en FA Cup-finale plaats. Wie weet staat de presentatrice daar alweer voor de camera.

Ongeluk

Een week geleden gebeurde het ongeluk waar Woods de verwondingen aan overhield. "Ik zwaaide met een kussen en raakte een grote glazen lampenkap die aan het plafond boven me hing. De lamp klapte uit elkaar en de scherven sneden in mijn gezicht, maar misten gelukkig mijn oog", schreef ze op Instagram. Ze werd naar een spoedkliniek gebracht, waar haar verwondingen verzorgd werden.

Fury tegen Usyk

De Britse moest daardoor de presentatie van het gevecht tussen Tyson Fury en Oleksandr Usyk aan zich voorbij laten gaan. "Ik was echt doodsbang en ik ben verdrietig geweest", ging Woods verder. "Maar ik heb geluk gehad dat het niet erger was. Dus bedankt aan mijn wenkbrauw voor het opvangen van de klap."