René van der Gijp genoot van beschonken Jamie Carragher voor de camera: 'Dat is toch heerlijk'
Jadon Sancho met Jamie Carragher / Pro Shots en screenshot CBS Sports, beeldbewerking Sportnieuws.nl

René van der Gijp genoot van beschonken Jamie Carragher voor de camera: 'Dat is toch heerlijk'

06:36, 03-05-2024 / Laatste Update: 06:37, 03-05-2024

Jamie Carragher verscheen woensdag dronken voor de camera van CBS Sports De oud-voetballer was aanwezig bij Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain en genoot van wat biertjes vanaf de bekende Gelbe Wand. René van der Gijp vond het heerlijk om naar zijn interview te kijken.

"Gisteren had die Carragher dus flink staan zuipen en toen hebben ze hem toch gewoon neergezet als analist", begint Van der Gijp terwijl er beelden worden getoond van de feestende Engelsman tussen de supporters van Dortmund dat met 1-0 won van PSG.

"Ik vind dat leuk, die nemen zichzelf allemaal niet te serieus en zo hoort het toch ook. Daarna stond hij gewoon als analist vragen te stellen." Volgens de mannen aan tafel bij Vandaag Inside kunnen Nederlandse analisten daar ook nog wel wat van leren.

"Als je hier die betweters ziet op zondag, daar wordt je ook niet vrolijk van", aldus Van der Gijp. Johan Derksen valt hem bij. "Nee er worden de hele zondag open deuren ingetrapt", zegt hij. "Die gesprekjes bij zo'n bureautje langs het veld vind ik ook altijd verschrikkelijk. En iedereen die ook maar kan praten staat daar."

"Ja en ze nemen zich allemaal zo serieus", vervolgt Van der Gijp. "En dan vind ik het leuk dat zo'n Engelsman heel de middag gaat staan zuipen en dan als analist optreedt. Dat is toch heerlijk."

Wilfred Genee sluit het onderwerp af. "Hij bleef ook maar aan die gozer zitten, hij pakte hem steeds beet", doelt Genee op Jadon Sancho.

Tijdens zijn praatje na de wedstrijd zag Carragher Sancho aan komen lopen. "Jadon, kom hier!", riep hij naar de Engelse buitenspeler van Borussia Dortmund. Carragher sloeg zijn arm om Sancho heen. Niet iets wat een analist of interviewer normaal gesproken na de wedstrijd doet. Sancho kon de ongemakkelijke situatie na nog wat aanrakingen van de analist verlaten.