Verliefde Marianne Timmer geschrokken van alle reacties: 'Het was héél explosief'
Marianne Timmer. © Pro Shots

Verliefde Marianne Timmer geschrokken van alle reacties: 'Het was héél explosief'

20:38, 04-07-2024 / Laatste Update: 21:57, 04-07-2024

Opeens was daar vorige maand een bizar gerucht rondom Marianne Timmer. De oud-schaatsster (49) zou daten met de markante presentator Harry Mens (77). Inmiddels heeft Timmer een update gegeven over haar liefdesleven.

Weekblad Privé beweerde vorige maand dat Timmer hand in hand was gespot met Mens. Die wakkerde de geruchten nog wat meer aan, door in De 538 Ochtendshow te vertellen dat er inderdaad wat speelde. "We staan er allebei voor open", beweerde hij. Dat zag Timmer toen trouwens heel anders, want zij ontkende stellig dat er sprake was van een romance. Volgens haar was het contact puur vriendschappelijk.

Puur vriendschappelijk is het contact tussen Timmer en iemand anders op dit moment niet. Tegenover Weekend vertelt de drievoudig olympische kampioene dat ze inmiddels weer aan het daten is. Niet met Harry Mens dus, maar met iemand anders. Wie dat is, laat ze trouwens in met midden. "We zien elkaar af en toe", onthult ze.

De roddel over Mens en Timmer die vorige maand landelijk nieuws werd, vond Timmer enorm vervelend. En niet alleen voor haarzelf, zo blijkt uit het interview. "Ook voor mijn familie, omgeving, mijn vrienden. Het was héél explosief. Misschien omdat het juist zo gekkig was, dat het daarom weer interessant is."

Liefdesleven van Marianne Timmer

Timmer was jarenlang getrouwd met oud-voetballer Henk Timmer, die als doelman voor onder meer Ajax, AZ, Feyenoord en het Nederlands elftal speelde. De twee scheidden in 2019 van elkaar. De schaatsster was van 2001 tot en met 2003 getrouwd met haar voormalige coach Peter Mueller, die haar in 1998 naar twee gouden medailles op de Olympische Spelen leidde.