Jake Paul lijkt Conor McGregor te steunen na blessure: vriend van Jutta Leerdam deelt cryptische boodschap
Jake Paul (rechts) lijkt begrip te hebben voor Conor McGregors keuze om niet te vechten © Getty Images, beeldbewerking Sportnieuws.nl

Jake Paul lijkt Conor McGregor te steunen na blessure: vriend van Jutta Leerdam deelt cryptische boodschap

13:36, 14-06-2024 / Laatste Update: 13:36, 14-06-2024

Het nieuws dat de langverwachte terugkeer van Conor McGregor bij de UFC wordt uitgesteld, heeft ook de huiskamer Jake Paul bereikt. De Amerikaanse bokser en vriend van Jutta Leerdam lijkt met het delen van een bericht op X de veelbesproken McGregor te steunen.

De langverwachte terugkeer van McGregor is noodgedwongen uitgesteld vanwege een blessure. Hij zou eind deze maand eigenlijk op UFC 303 vechten tegen Michael Chandler, maar die partij gaat niet door. Dat zei Dana White, de grote baas van de UFC, donderdagavond. McGregor is in aanloop naar het gevecht geblesseerd geraakt.

Streep door langverwachte terugkeer Conor McGregor bij UFC

14 juni 2024, 06:30

De langverwachte terugkeer van Conor McGregor is uitgesteld. Hij zou eigenlijk op UFC 303 vechten tegen Michael Chandler, maar die partij gaat niet door. Dat zei Dana White, de grote baas van de UFC, donderdagavond. McGregor is in aanloop naar het gevecht geblesseerd geraakt.

Paul retweette kort na het nieuws over McGregor een bericht van het management van zijn zaakwaarnemer, dat gaat over blessures binnen de sport. Het lijkt alsof Paul door het delen van de tweet en de timing begrip opbrengt voor McGregors keuze. "Niemand wil een afspraak annuleren of verzetten, maar het is een kwestie van vechten en ervoor zorgen dat atleten gezond zijn voordat ze de strijd aangaan."

Jake Paul en Mike Tyson

Paul weet ook hoe het is als iemand geblesseerd raakt vlak voor een gevecht. Het gevecht tussen de vriend van Jutta Leerdam en Mike Tyson werd onlangs uitgesteld vanwege fysieke problemen bij Tyson, die rust moest nemen vanwege de opflakkering van zijn maagzweer. Het duel is uiteindelijk verplaatst naar 15 november.

Geen enorme verrassing

Dat het gevecht van McGregor niet doorgaat, daar hielden veel fans stiekem al rekening mee. De persconferentie werd voorafgaand aan het gevecht afgeblazen en de Ierse superster werd een paar weken geleden nog in het nachtleven gespot.

UFC 303 gaat wel door

UFC 303 gaat toch gewoon door, ondanks de afmelding van McGregor. Volgens enkele fans is de vechterskaart juist beter geworden. De Braziliaanse kampioen Alex Pereira vecht in het lichtzwaargewicht tegen Jiří Procházka uit Tsjechië. Het duel tussen de Amerikaan Brian Ortega en Diego Lopes uit Brazilië in het vedergewicht is nu het co-main event.