Aad de Mos geeft tijdens het EK voetbal elke dag zijn mening op Sportnieuws.nl
Aad de Mos laat zijn licht schijnen over Oranje en het EK voetbal.

Aad de Mos geeft tijdens het EK voetbal elke dag zijn mening op Sportnieuws.nl

18:19, 13-06-2024 / Laatste Update: 18:46, 13-06-2024

Voormalig toptrainer Aad de Mos deelt vanaf vrijdag tijdens het EK voetbal dagelijks zijn mening over het Nederlands elftal en het EK voetbal.

Elke dag belt onze videoverslaggever Aron Kleeven vanuit Duitsland in met Aad de Mos om het gesprek van de dag te bespreken. Natuurlijk zoomen we daarbij vol in op het Oranje van bondscoach Ronald Koeman. Ook gaat De Mos dieper in op de kraker van de dag en voorspelt hij de uitslagen van de duels.

De afleveringen van Toss van De Mos zijn via Sportnieuws.nl en via onze nieuwe app (download de app gratis via de App Store of de Google Play Store). te bekijken. Verder delen we de clips natuurlijk ook via onze sociale mediakanalen als Instagram, Facebook en X. Verder is Toss van De Mos ook in artikelvorm terug te lezen.

Alle afleveringen van Toss van De Mos

Vanaf vrijdag zijn op de speciale online pagina Toss van De Mos altijd alle video's en verhalen terug te vinden.

Columns Berry van Aerle

Naast Aad de Mos maakt ook Berry van Aerle tijdens het EK voetbal onderdeel uit van Team Sportnieuws.nl. De Europees kampioen van 1988 geeft voorafgaand en na afloop van alle duels van Oranje in een exclusieve column voor Sportnieuws.nl zijn mening over de ploeg van bondscoach Ronald Koeman en andere opvallende zaken. Lees hieronder zijn eerste twee columns.

Verbazing over Memphis Depay: 'Dan gaat het extra opvallen en zorgen voor irritaties'

7 juni 2024, 11:32

Ex-international Berry van Aerle (61) laat als nieuwe columnist van Sportnieuws.nl richting en tijdens het EK voetbal zijn licht schijnen over Oranje. Zo verbaasde de Europees kampioen van 1988 zich tijdens Nederland - Canada over de hoofdband van Memphis Depay. "Doe effe normaal." Lees hieronder de eerste column van Van Aerle.