Argentijnse clubdokter: 'Lionel Messi riskeert zijn enkel te verliezen'
i

Pro Shots

Argentijnse clubdokter: 'Lionel Messi riskeert zijn enkel te verliezen'

admin • 21:37, 23-03-2016 / Laatste Update: 17:33, 12-12-2023

In Europa spelen de meeste landen een oefeninterland. In Zuid-Amerika is het andere koek. Daar strijden landen in belangrijke kwalificatieduels voor een plaats bij het WK. Argentinië speelt de komende twee wedstrijden tegen Chili en Bolivia en ook Lionel Messi zal van de partij zijn. Een Argentijnse clubdokter vindt echter dat Messi beter in Barcelona had kunnen blijven.

In Estadio Mario Kempes treedt Argentinië aan tegen de twee eerder genoemde landen. Het veld in dat stadion is echter van verschrikkelijke kwaliteit. Door zware regenval is het net een echte akker geworden. De clubdokter van Belgrano, een Argentijnse club, adviseert Messi om niet te gaan voetballen op het slechte veld.

„Eerlijk, het is het beste om dit veld niet te laten zien aan de clubdokter van Barça, zelfs niet als hij dronken is", citeert Het Laatste Nieuws uit een gesprek dat sportzender TyC Sports met de clubdokter had. „Want als hij dit te weten komt, zal hij Messi niet willen laten gaan. Op dit pattattenveld (Belgisch gezegde) riskeert hij zijn enkel te verliezen."

Así está: prohíben las fotos al campo de juego del estadio Mario Kempes https://t.co/tZtbT47zLp pic.twitter.com/rEEinuiTkc

— De la Bahia Noticias (@delabahiafm) 23 maart 2016