Bodø-fans doen alles voor de winst: vuurwerkshow midden in de nacht bij spelershotel Ajax
Fans van Bodo/Glimt laten vaak letterlijk en figuurlijk van zich horen. ©Getty Images

Bodø-fans doen alles voor de winst: vuurwerkshow midden in de nacht bij spelershotel Ajax

10:45, 22-02-2024 / Laatste Update: 11:12, 22-02-2024

Het is een oude truc, maar nog altijd minstens zo effectief. Afgelopen nacht hebben fans van Bodø/Glimt bij het hotel van Ajax vuurwerk afgestoken. Het is te hopen voor de Amsterdamse selectie dat ze daar doorheen hebben geslapen.

Om 2.30 uur zullen sommige spelers van Ajax wellicht recht overeind in bed hebben gezeten. Op dat tijdstip kwamen de Noorse fans aan met een heuse vuurwerkshow. Donderdagavond zal moeten blijken of het zin heeft gehad. Dan neemt Bodø/Glimt het thuis op tegen de Amsterdammers.

TV-gids: op deze zender kijk je naar Bodø/Glimt - Ajax

22 februari 2024, 08:56

De belangrijke return van Ajax bij Bodø/Glimt staat op het programma. Donderdag om 18:45 uur moeten de Amsterdammers in het hoge noorden van Noorwegen winnen om door te gaan in de Conference League. Check hier op welke zender je kijkt naar Bodø/Glimt tegen Ajax.

Overal in Europa

Ook bij andere spelershotels in Europa werd er afgelopen nacht alles aan gedaan om de tegenstander zo min mogelijk nachtrust te gunnen. Zo staken fans van Freiburg vuurwerk af bij het hotel van tegenstander OSC Lille en deden de Hongaarse fans van Ferencvaros hetzelfde bij het spelershotel van het Griekse Olympiakos. Bekijk die beelden hieronder.