Montenegro verliest voor het eerst in kwalificatiereeks

admin • 21:44, 11-11-2016 / Laatste Update: 06:47, 05-01-2024

Montenegro is niet langer ongeslagen in de kwalificatie voor het wereldkampioenschap voetbal van 2018. Het team van bondscoach Ljubisa Tumbakovic gaf vrijdag bij het nog puntloze Armenië een voorsprong van 0-2 uit handen: 3-2.

Montegro had uit de eerste drie wedstrijden zeven punten gehaald en stond daardoor aan kop in groep E van het Europese kwalificatietoernooi.

Door doelpunten van Damir Kojasevic en Stevan Jovetic ging Montenegro rusten met een ruime voorsprong. Kort na de pauze scoorde Artak Grigorjan tegen. De gelijkmaker kwam in de 74e minuut op naam van Varazdat Harojan en ver in blessuretijd maakte Gevorg Ghazarjan het winnende doelpunt.

Montenegro blijft zo staan op zeven punten en kan Polen of Roemenië later op vrijdag voorbij zien komen. Die twee landen spelen in Roemenië tegen elkaar. Polen heeft nu zeven punten en Roemenië vijf.