Musona pakt megafoon uit publiek na goals tegen Anderlecht

19:15, 16-08-2015 / Laatste Update: 11:16, 13-12-2023

KV Oostende heeft zondag in eigen huis de Belgische topper tegen Anderlecht met 3-1 gewonnen. Met tien punten uit vier wedstrijden staat Oostende daardoor bovenaan in de Belgische eerste klasse. Anderlecht heeft drie punten minder in de competitie die het voorafje vormt van de play-offs die aan het einde van het seizoen de titelstrijd beslissen.

Knowledge Musona zette de thuisploeg al na drie minuten op voorsprong. Drie minuten na rust was het wederom Oostende dat scoorde, maar ditmaal werkte Antonio Milic de bal in eigen doel. De derde goal van 'KVO' was weer in het juiste doel. Gohi Bi Cyriac bracht zijn ploeg na ruim een uur weer aan de leiding. In de laatste minuut maakte Musona uit een strafschop de 3-1.

Musona pakte na zijn tweede goal tegen Anderlecht een megafoon uit het publiek.