'PSV laat oogje vallen op Eredivisie-buitenspelers'
Osame Sahraoui geniet interesse van PSV © Pro Shots

'PSV laat oogje vallen op Eredivisie-buitenspelers'

14:51, 10-04-2024 / Laatste Update: 14:51, 10-04-2024

Bij PSV zijn ze al druk bezig met de selectie van volgend seizoen. De Eindhovenaren oriënteren zich nadrukkelijk op de transfermarkt en komen daarbij ook uit bij twee buitenspelers in de Eredivisie.

Volgens Voetbal International staan Couhain Driouech en Osame Sahraoui in de belangstelling van PSV. Eerstgenoemde was afgelopen winter al dichtbij een overstap naar de koploper van de Eredivisie, maar toen kwam het er niet van. Ondanks de blessure die Driouech momenteel heeft, zou PSV zich toch weer gaan melden bij Excelsior.

Sahraoui is een andere optie om de aanval van PSV te versterken voor volgend seizoen, maar deze optie lijkt wat duurder. In de winter was zeven miljoen euro van LOSC Lille niet genoeg om de Noor los te weken bij SC Heerenveen. Sahraoui heeft nog een contract tot 2026 in Friesland.

Hadj-Moussa

Ook Vitesse-huurling Anis Hadj-Moussa stond op het lijstje bij PSV, maar hij koos voor Feyenoord. Vervolgens raakte hij in opspraak in Arnhem, omdat hij niet kwam opdagen op de training en ziek laat ziek meldde.

Vervanger Bakayoko

PSV gaat uit van een vertrek van Johan Bakayoko. De Belg zou in de nadrukkelijke belangstelling staan van Borussia Dortmund. Afgelopen zomer deed Brentford een bod van 40 miljoen op de rechtsbuiten, maar dat werd door PSV afgewezen. Deze zomer zou Bakayoko tegen een mooi bedrag wel mogen vertrekken bij de aanstaande landskampioen.

Drukke transferzomer bij PSV

PSV is al flink bezig met de selectie van volgend seizoen. Eerder deze week kwam het nieuws naar buiten dat Ryan Flamingo van FC Utrecht op de nominatie staat voor een transfer naar de Eindhovenaren. Ook Timon Wellenreuther, keeper van concurrent Feyenoord, staat in de belangstelling van PSV.