'PSV heeft eerste versterking voor komend seizoen op het oog'
Ryan Flamingo © Pro Shots

'PSV heeft eerste versterking voor komend seizoen op het oog'

10:27, 08-04-2024 / Laatste Update: 10:46, 08-04-2024

Het seizoen is nog niet voorbij, maar PSV kijkt al met een schuin oog naar wat er deze zomer moet gaan gebeuren. De Eindhovenaren hebben in Ryan Flamingo de eerste versterking voor komend seizoen op het oog.

Volgens Voetbal International moet de veelzijdige Flamingo de eerste aanwinst van PSV worden voor volgend seizoen. De Eindhovenaren zouden zich in de winter al gemeld hebben bij FC Utrecht, maar toen was een vertrek onbespreekbaar.

Carrière

Flamingo wordt dit seizoen door Utrecht gehuurd van Sassuolo. De Domstedelingen hebben een optie tot koop bedongen en daar gaan zij zeer waarschijnlijk gebruik van maken. Vorig seizoen verhuurde de Italiaanse club Flamingo aan Vitesse.

De veelzijdige speler doorliep de jeugd van Almere City en stapte in de zomer van 2021 over naar Sassuolo. Voor de hoofdmacht van de Italiaanse club kwam hij niet uit.

Bij Utrecht speelt Flamingo de laatste tijd voornamelijk als verdedigende middenvelder. Eerder speelde hij bij Vitesse ook centraal achterin of zelfs rechtsback. Deze veelzijdigheid maakt hem extra aantrekkelijk voor PSV.